SINTERKLAAS VISWEDSTRIJD 1991


JEUGDLID WINT SINT-NICOLAASWEDSTRIJD

Sint-Nicolaas had het niet beter kunnen bedenken. De winnaar van de Sint-Nicolaaswedstrijd 1991 is, ondanks het steknummer 13, ons A- jeugdlid Bas van de Berg.

De jaarlijkse Sinterklaaswedstrijd stond voor 7 december op het programma. De Sint kon daar zelf niet bij zijn. Hij was alweer terug naar Spanje. Zijn VisPiet had er voor gezorgd dat het goed weer was met prima visomstandigheden. "De Knar" lag er die middag veelbelovend bij.

Helaas konden deze keer geen grote vangsten worden geboekt. (Ik denk dat de vis ergens anders met hun Sinterklaas-kado's aan het spelen waren). De 63 deelnemende senioren en junioren wisten bij elkaar maar zo'n 10 kg te vangen.

De sfeer was er toch niet minder om. Een gezellige en goed georganiseerde middag werd afgesloten met een Sinterklaaspakket voor alle deelnemers.

De winnaar, met 1.070 gr, Bas van de Berg ging met de rollade en een beker tevreden terug naar huis. Nogmaals gefeliciteerd Bas.

Als tweede eindigde de "oudste" deelnemer Dhr. R. van de Wal met 1.010 gr. Op de derde plaats volgde Dhr. A. van Pijkeren met 650 gr.

De beste B-junior, met 400 gr, was PeterHandrik van de Poppe, ook hij ging met een mooie beker naar huis.