BONI JEUGD SPONSOR ACTIE 2015

 

Actiemechanisme.

Klanten ontvingen bij iedere € 10,00 aan boodschappen (excl. statiegeld, rookwaren, postzegels, slijterij- en babyartikelen) en een wekelijks wisselend pakket actie-artikelen gedurende acht weken Jeugdsponsormunten. De klant doneert de Jeugdsponsormunten aan één van de acht deelnemende verenigingen per Boni supermarkt. In totaal zijn er 288 deelnemende verenigingen (36 vestigingsplaatsen x 8 verenigingen). Aan het einde van de actie wordt een sponsorbedrag van in totaal € 200.000,- naar rato van het aantal ingeleverde munten verdeeld over de verenigingen.

 

Wordt de Boni-klant uw clubsponsor?

U kunt het sponsorbedrag wat uw vereniging krijgt zo hoog mogelijk maken door zoveel mogelijk Boniklanten te enthousiasmeren voor uw vereniging. Zo worden Boni klanten dus uw sponsoren. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk leden, supporters, familie en mensen uit uw omgeving te enthousiasmeren om Jeugdsponsormunten voor uw vereniging te gaan sparen! Hoe meer munten aan uw vereniging worden gedoneerd, des te hoger het sponsorbedrag immers voor uw vereniging.

 

Uitreiking cheques.

Gedurende de actieweken worden de tussenstanden per vereniging bijgehouden en zichtbaar gemaakt in elke Boni supermarkt. Na afloop van de actieperiode bepalen we de sponsorbedragen per vereniging, deze bedragen worden op een feestelijke avond bekend gemaakt. Vanzelfsprekend krijgen alle deelnemende verenigingen een uitnodiging voor deze avond. Afgevaardigden van uw vereniging mogen deze feestelijke afsluiting van de Boni Jeugdsponsoractie bijwonen.

 

Voorwaarden deelname.

Om deel te nemen aan de Boni Jeugdsponsoractie moet uw vereniging o.a. aan de volgende voorwaarden voldoen.

Uw vereniging:

- heeft ten minste 25 jeugdleden (onder jeugdleden worden jongeren tot en met 18 jaar verstaan).

- staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

- neemt actief deel aan de Boni Jeugdsponsoractie en maakt gebruik van het beschikbare promotiepakket bestaande uit flyers, posters of een advertentie (bijvoorbeeld door promotie in clubblad en/of website).

- is gedurende actieperiode twee keer met (jeugd)leden op vrijdag/zaterdag aanwezig in de Boni supermarkt.

- garandeert dat het sponsorgeld ten goede komt aan de jeugd van uw vereniging.

- geeft bij inschrijving aan welk doel binnen de vereniging met het ontvangen geld zal worden gesteund.

 

Selectie deelnemende verenigingen.

Om te garanderen dat alle verenigingen die zich inschrijven een gelijke kans maken om deel te nemen aan de Boni Jeugdsponsoractie, komt Boni supermarkten in samenwerking met een notaris tot een selectie van deelnemende verenigingen. Aangezien Boni verenigingen met jeugdleden in de breedste zin wil ondersteunen streven we naar een verdeling per Boni supermarkt, rekening houdend met grote en kleinere verenigingen en verschillende soorten verenigingen.

 

Boni supermarkten heeft de intentie de Boni Jeugdsponsoractie gedurende meerdere jaren in te zetten.

Verenigingen die dit jaar niet worden geselecteerd krijgen bij herhaling van de actie voorrang in de selectie.

 

Inschrijven.

Voldoet uw vereniging of club aan de gestelde voorwaarden en kan uw jeugdclubkas wel wat ondersteuning gebruiken? Schrijf u dan in!

 

 

Verslag en fotoreportage Boni Jeugd sponsor actie.

 

Zoals we weten had de Boni een jeugd sponsor actie. Voor al de muntjes die verzameld werden zat een geld bedrag aan vast. Tevens voor het leukste filmpje zat een geld bedrag aan vast. Waar HSV De Snoek ook aan deel nam. Henny en Henk hadden iets leuks bedacht om ook iets terug te doen aan de Boni. Zo bedachten wij haring uit te delen aan het winkelend publiek. Ook mochten we een filmpje maken in het Boni filiaal te Harderwijk. Een filmpje van goed 60 sec. We bedachten om als hengelsport vereniging te gaan vissen in de winkel net de jeugd. Die eerste avond kregen we al leuke reacties van de mensen. Maar de klapper op zaterdag moest nog komen. Eindelijk was de zaterdag gestart. De eerste kinderen waren al achter de kassa's met een hengel en een emmertje zo veel mogelijk muntjes binnen te halen. De start was beetje moeizaam tot dat Lina arriveerde zij werd voor de buizen waar de muntjes in gestopt moesten worden geplaatst met haar rolstoel. En de muntjes die werden verzameld groeide uit tot het beste resultaat. We kregen een uitnodiging om op de feestavond te komen met de kinderen in Amersfoort. Daar zal die avond bekend worden gemaakt hoeveel de verenging zal krijgen voor de jeugd. Na bekendmaking welke verenigingen in de top 3 geëindigd waren werd er ook verteld dat er een vereniging was die haring uit deelde. We moesten ons melden bij de filiaal manager van de Boni die de envelop opende met alle cheques met de jeugd sponsorbedragen. Wij in spanning natuurlijk. De envelop die overhandigd werd aan ons was een geld bedrag van 712 euro wat een mooi bedrag is natuurlijk. Maar tot mijn grote verbazing was er nog een envelop voor de vereniging. 150 euro voor het leukste filmpje. Dus onze avond kon niet meer kapot. Wij zullen volgend jaar iets leuks gaan doen met de jeugd. En met nog meer enthousiasme het vissen over brengen aan de jeugd. De kinderen die mee geholpen hebben en de inzet ook van die ouders was heel fijn. Daarvoor willen wij hun ook bedanken.

Jullie zijn kanjers. Henk van Loo

 

 Fotoreportage zaterdag 21 november 2015

 
   
   
Onze kanjers.  

 Foto's Henk van Loo