VRIJWILLIGERS BEDANKT

In de week voorafgaande aan de Kerst, op woensdag 16 december, was er een bijeenkomst van het bestuur met alle vrijwilligers die zich in 2015 ingezet hadden voor HSV "De Snoek".

De voorzitter Harry Vlietstra heeft tijdens die samenkomst in het verenigingsgebouw alle aanwezige vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun inzet en ook de ereleden werden niet vergeten.

De voorzitter sprak een kort woord en vertelde dat elke vrijwilliger van groot belang is voor de club en dat daarbij elke vrijwilliger even belangrijk en waardevol is. Ook gaf hij aan dat het bestuur maar een kik hoefde te geven voor een klus, en er stonden wel een aantal vrijwilligers klaar.

De voorzitter gaf aan dat een vereniging zonder vrijwilligers geen bestaansrecht heeft, want alleen het bestuur kan een vereniging niet runnen.

De voorzitter memoreerde ook nog aan de goede naam die onze vereniging heeft bij Sportvisserij Nederland en in het land met als voorbeeld, het goede werk van de nieuwe jeugdbegeleiders, die bij de Boni muntenactie veel geld hadden opgehaald voor jeugdactiviteiten. Hiermee krijgt de vereniging een goede bekendheid.

Onze voorzitter besloot zijn korte speech met de woorden:
"Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet en dat laten we vergezeld gaan van een kerststol, een flesje wijn en een rollade. Ik wens u fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig, gezond en visrijk Nieuwjaar toe, samen met alle mensen die u lief zijn."

 Gezellig samenzijn met de vrijwilligers  

  De voorzitter.
  De ereleden.

 

Vrijwilligers

Het presentje voor de vrijwilligers.  

 Foto's Bert van Pijkeren