U14 CLINIC

UITNODIGING U14 CLINIC SPIEKVAART

 

 

 

Ons kenmerk     : Uitgeest,26 februari 2015

 

Onderwerp        : Uitnodiging U14 clinic Spiekvaart

 

Contactpersoon: Bram van Lith

 

 

Beste U14-visser,

 

 

Afgelopen zomer heeft Nederland voor het eerst meegedaan aan een wereldkampioenschap zoetwatervissen voor junioren onder 14 jaar. Dit Nederlands team is in Assen vijfde van de wereld geworden, wat een hele goede prestatie is voor de eerste keer! Omdat de bondscoaches graag meer talent onder 14 jaar wil leren kennen, organiseert Sportvisserij MidWest Nederland in samenwerking met Sportvisserij Nederland een U14-clinic bij jou in de buurt!

 

Vind jij het leuk om te vissen, ben je bereid veel te leren en zou je (later) wel aan wedstrijden mee willen doen? Was je daarnaast jonger dan 14 jaar en ouder dan 9 jaar op 31 december 2014? Dan is deze U14-clinic zeker iets voor jou! Onder leiding van Nico Bakkenes en Anja Groot (twee echte TOP wedstrijdvissers die veel internationaal vissen en voor Nederland uitkomen) houdt Sportvisserij MidWest Nederland een U14-clinic op:

 

Zaterdag 18 april 2015 van 09.00 uur tot ongeveer 15.00 uur

Verzamelen bij het clubhuis van HSV Ons Stekkie:

Baardmeesweg 4, 3899 XS Zeewolde

 

De clinic wordt vervist aan de spiekvaart in Zeewolde waarbij de coaches (Nico en Anja) je de basis van het wedstrijdvissen aanleren. Ook al is de clinic zelf géén wedstrijd. De coaches vinden het niet belangrijk of je nou een visje meer of minder vangt dan je buurman. Wat zij wel graag willen zien, is jouw manier van vissen. Denk daarbij aan vistechnieken, voeren (met de hand en cuppen), tactiek en hoe fit je bent. Geef de coaches een uitgebreid kijkje in jouw vismogelijkheden, laat zien wat je in huis hebt!

 

Omdat Nederland in 2015 niet met een U14-team aan het WK in Servië deelneemt, heeft Sportvisserij Nederland een andere internationale ervaring voor de grootste talenten bedacht. Na de clinic in Zeewolde kun je je plaatsen voor een landelijke clinic (vindt plaats op 14 mei 2015). De beste vissers tijdens de landelijke clinic winnen een vis-trip naar het buitenland (het weekend van 24/25 mei 2015) onder leiding van bondscoaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven!

 

Deelnemen is helemaal gratis en er wordt voor aas en voer gezorgd (dit hoef je dus niet zelf mee te nemen)! Wel mag je je eigen visspullen meebrengen. Alles wat je gebruikt wanneer je zelf gaat vissen. Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en deze per post te sturen aan Sportvisserij MidWest Nederland, Populierenlaan 78, 1911 BM te Uitgeest of via e-mail naar wedstrijden@sportvisserijmidwestnederland.nl. Aanmelden voor de clinic kan tot uiterlijk 1 april 2015! Zodra alle inschrijvingen binnen zijn, krijg je na 8 april 2015 bericht.

 

Vul snel het inschrijfformulier in, we zien je graag op 18 april in Zeewolde!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bram van Lith

Adviseur Sportvisserij MidWest Nederland

 

hier voor inschrijfformulier.