NIEUWE HAVENMEESTER AANGESTELD

 

Onlangs heeft het bestuur

Hans Haverkate aangesteld als havenmeester bij De Snoek.

 

Momenteel vindt er een kennismakingsronde met inwerktijd plaats.

Zijn taken en verantwoordelijkheden zijn inmiddels ingegaan.

 

"Hans, veel succes en plezier met deze verantwoordelijke vrijwilligers job".

Hans heeft er veel zin in om samen met Gerrit de Bruin, onze algemeen medewerker, er aan bij te dragen dat onze botenhaven tot het visitekaartje van de club kan worden gerekend.
Hans is 32 jaar, woont in Ermelo en is als hovenier een zelfstandig ondernemer. Hans wil als vrijwilliger Bij De Snoek een steentje bijdragen en hij wil zijn taken als havenmeester, zoals die zijn vastgelegd, goed gaan uitvoeren.

 

Het bestuur is erg blij met het aantreden van een jonge man die als vrijwilliger wat voor de club wil doen. Het helpt zeker mee om de vergrijzing te voorkomen en het verzekert ons ervan dat ook het geluid van jongere mensen kan worden gehoord. Het bestuur staat hiervoor open en we hopen dat nu er één jonge vrijwilliger over de dam is, dat er dan meer volgen.

 

Het bestuur rekent erop dat alle huurders van een ligplaats in onze haven, onze nieuwe havenmeester steunen en zijn aanwijzingen stipt opvolgen. Wij staan vanzelfsprekend achter Hans Haverkate en wensen hem een fijne tijd en een goede samenwerking toe.