VISVERGUNNING   -VISPAS-  MAKKELIJK VERKRIJGBAAR

Onze vereniging heeft een samenwerkingsafspraak gemaakt met Hengelsport winkeliers in Harderwijk, Ermelo en Nijkerk om de VISpassen op eenvoudige en snelle wijze verkrijgbaar te stellen.

Als men de VISpas aanschaft wordt daarbij ook de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren en de evt. Aanvulling verstrekt.

In Nijkerk, bij Hengelsport Centrum Nijkerk staan Gert en Martijn voor u klaar.

 

De Snoek is visrechthebbende van al het viswater in Harderwijk en Ermelo en daardoor, ingevolge de visserijwet, de enige instantie die een visvergunning voor deze water mag uitgeven.

Wil men in de Harderwijker of Ermelosche viswateren een hengeltje uitgooien dan is elke hengelaar, ongeacht de leeftijd, verplicht een VISpas bij zich te hebben.

Wordt gevist zonder de vereiste VISpas dan loopt men al gauw het risico van een fikse boete.

 

Een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap/visvergunning (VBL) is direct verkrijgbaar, dus geen wachttijden maar direct meenemen, bij Hengelsport Centrum Nijkerk, Watergoorweg 51C te Nijkerk, Pets Place Dierenspeciaalzaak, Dr. Holtropstraat 130 te Ermelo en Hengelsport Hendriks, Harderwijkerweg 83 te Ermelo.

Ook kunt u online de VISpas bestellen op de website van Hsv De Snoek.

 

Voor het bescheiden bedrag, waarvoor dan gehengeld kan worden, hoeft men het zeker niet te laten:

 

Senioren vanaf 14 jaar inclusief 65plussers:

33,00 met automatische incasso, zonder automatische incasso 5,00 extra administratie kosten, totaal word dan 38,00.

Jeugd tot 14 jaar:

18,50 met automatische incasso, zonder automatische incasso 5,00 extra administratie kosten, totaal word dan 23,50.

 

Deze bedragen zijn inclusief het lidmaatschap van de vereniging, de VISpas of JeugdVISpas en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren van 'Sportvisserij Nederland'.

De verkoopkosten bij onze wederverkopers bedraagt 3,50 extra.

U betaalt daar dan voor de VISpas totaal 41,50 en Jeugd VISpas totaal 27,00.

 

De VISplannerapp of de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren en evt. Aanvulling geeft u in combinatie met de VISpas het recht om te vissen in 95% van het Nederlandse water.

De VISpas samen met VISplannerapp of de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren vormt de zogenaamde visvergunning.

 

Zorg dat u hem bij u heeft als u gaat vissen!