STREETFISHING ELBURG 2022

Zaterdag 12 februari 2022

 

12 jonge vis leden van HSV de Snoek hebben op zaterdag 12 februari deelgenomen aan een Streetfish Wedstrijd in en tegen de jeugd van Elburg.

Het was een prachtige winterdag met een zonnetje en de prachtige omgeving rond de Haven van Elburg waar de wedstrijd plaats vond.

Diverse technieken moesten ervoor zorgen dat we deze editie eindelijk eens als winnaar uit de bus zouden komen en met de prachtige hoofdprijs naar Harderwijk konden gaan.

Het werd een nek aan nek race en er werd door beide kampen op een eerlijke, maar gedreven manier gestreden voor de overwinning, die uiteindelijk toch naar een jeugdlid van HSV de Poepenkolk ging.

De hoofdprijs was een super mooie dropshot hengel, waar de winnaar dolgelukkig mee was.

De tweede prijs was een spin molen uit de 1000 serie en die ging naar een Peter Ponsteen uit Ermelo en ook hij was reuze blij met zijn zeer verdiende prijs.

Verder ontvingen alle deelnemers een kleinere prijs in de vorm van een soft bite setje of een ander soort roofvis artikel.

Van de 28 deelnemende jonge mensen waren er 4 van de HSV de Snoek die bij de eerste 10 zijn geŽindigd en dat is een super mooie prestatie tegen het thuis voordeel van de jeugd uit Elburg.

Het was een mooie vis middag waar behoorlijk veel werd gevangen en de sfeer onderling ook een top prestatie opleverde en dat is zeker het vermelden waard.

 

Henny Wiekenkamp

 

 Fotoreportage streetfishing Elburg