NIEUWSBRIEF 2/2015

Geacht lid van HSV de Snoek.

 

Hierbij deel 2 van de nieuwsbrief en een vervolg op onze nieuwsbrief van januari. Wij zijn verheugd over de reacties welke wij hebben mogen ontvangen op onze 1e uitgave. Onze oproep voor vrijwilligers welke de jeugd op willen pakken is geslaagd zeer geslaagd zelfs. Wij hebben 2 jeugdleiders mogen verwelkomen Henk van Loo en Henny Wiekenkamp. Heren welkom!!

Hsv De Snoek was opzoek naar versterking voor het Jeugd begeleidingsteam. Het bestuur deed een oproep via onze Nieuwsbrief. En zowaar, er hebben zich twee vrijwilligers aangemeld die dit karwei willen gaan oppakken.

 

EVEN VOORSTELLEN!

 

Henk van Loo 01-04-1964

Woonachtig in Harderwijk en sinds 3 jaar het vissen opgepakt.

In mijn jeugd was ik ook veel aan het vissen in mijn geboorteplaats Ermelo op de grote vijver van s'Heerenloo wat niet mocht.

Ik heb mijn passie weer opgepakt en het is nu uitgegroeid van een visje van 5 cm tot een vis van 118 cm momenteel.

Graag wil ik de jongeren proberen aan de waterkant te halen en niet achter de tablet laten zitten, daarom heb ik mij opgegeven voor jongere begeleider.

 

Henny Wiekenkamp

Mijn naam is Hendrikus Marinus Wiekenkamp en ga door het leven als Henny.

Ben inmiddels 63 jaar en opa van 2 kleinzoons en nog een kleinkind op komst.

Ben sinds 1 januari 2014 in de pre pensioen, maar heb weer een baantje voor enkele uren per week opdat ik me niet ga vervelen.

Mijn vrouw en ik zijn bijna 6 jaar geleden verhuisd vanuit Leusden naar het mooie Harderwijk.

Voelen ons hier zeer gelukkig en hopen nog heel lang te genieten van elkaar en van de vele dingen die het leven bied.

Ben al ruim 5 jaar lid van HSV de Snoek en op de vraag om hulp te bieden bij het opzetten van een jeugd afdeling heb ik volmondig JA gezegd.

Heb er enorm veel zin in om met jeugd aan de waterkant bezig te zijn en jongens en meiden iets te kunnen leren wat betreft de vissport!

Wil er samen met Henk van Loo alles aan doen dat jonge mensen het gezellig vinden om lekker bezig te zijn met vissen en met elkaar veel pret kunnen beleven.

Met een groet van,

Henny Wiekenkamp

 

Gezien de vorige reacties zijn we vol verwachting of we de volgende vacatures ook in kunnen vullen.

 

Versterking voor de wedstrijdcommissie.

Hengelsport vereniging De Snoek organiseert jaarlijks voor haar leden een aantal viswedstrijden. Een aantal van deze viswedstrijden kunnen eventueel te samen een competitie vormen, met uiteindelijk een einduitslag. Voor elk viswedstrijd draagt een commissie zorg voor de organisatie en wedstrijdleiding. Hiervoor zoeken wij nog extra hulp/ondersteuning.

 

Versterking voor de het bestuur een PR man/vrouw.

Hengelsport vereniging De Snoek organiseert jaarlijks allerlei soorten activiteiten, alleen is de communicatie naar de leden toe niet altijd optimaal. We hebben een website en een Facebook pagina waar we zoveel mogelijk info opzetten, echter zou het wenselijk zijn om d.m.v. een nieuwsbrief en/of berichten in de lokale couranten, een prima aanvulling daarop kunnen zijn.

Wij zoeken dus iemand die daar aardigheid in heeft en dat zou willen oppakken.

 

Versterking voor onze kantine M/V.

Onze kantine is elke zaterdag open van ongeveer 11.00 uur t/m 16.00 uur, op de zaterdagen als er gevist wordt komen de vissers rond ongeveer 13.00 uur terug van de waterkant en lusten wel een hapje, lijkt het je leuk om ons hierin te ondersteunen en tegelijker tijd mee te genieten van de no nonsens sfeer welke er is, en hou je van een grapje en een grol?? Heb je interesse of wil je meer informatie?? Neem contact op met Ron Karssen 06-10624053.

 

Webmaster Hsv “De Snoek” is op zoek naar:

Wetenswaardigheden (oude gegevens) over Hsv De Snoek.

Hsv “De Snoek” kan natuurlijk niet achterblijven in het huidige digitale tijdperk. We proberen, via onze website, een digitaal archief aan te leggen, zodat iedere belangstellende alle wetenswaardigheden kan terug vinden t.a.v. onze hengelsportvereniging.

Mocht u nog in het bezit zijn van (oude)foto’s, wedstrijduitslagen of leuke gebeurtenissen over onze hengelsportvereniging, zijn wij daar natuurlijk in geďnteresseerd. Uw gegevens blijven uw eigendom, maar worden evt. in gescand of er word een foto van gemaakt, zodat ze geplaatst kunnen worden op onze website.

We hebben geprobeerd hierin alvast een begin te maken door wat er bekent was reeds op de website te zetten, maar ….. mocht u in deze gegevens fouten of onwaarheden tegen komen horen wij dat graag, zodat we dit kunnen verbeteren.

U kunt uw gegevens mailen naar de webmaster, maar hij is ook bereid deze bij u op te halen en weer bij u terug te bezorgen.

 

Streetfishing.

Zeer binnenkort organiseert HSV de Snoek wederom een streetfishing middag, dit zal op een zaterdagmiddag plaatsvinden, hou de website in de gaten (onder agenda) wanneer de exacte datum is.

 

Jaarvergadering.

Op woensdagavond 13 mei organiseert HSV de Snoek zijn jaarvergadering, op deze avond wordt nog eens teruggekeken op het afgelopen jaar, wordt er naar de toekomst gekeken, de financiën, enz. U bent van Harte welkom zaal open 19.30 uur.

 

Wederverkopers.

Naast onze trouwe wederverkopers in de regio: Kampeerwereld Hendriks, Pets Place Ermelo, Hengelsportcentrum Nijkerk, Faunaland Berben te Nunspeet, en Hengelsportcentrum Zeewolde zijn onze vergunningen naast de genoemde wederverkopers vanaf dit jaar ook te verkrijgen bij Pets Place aan de Nassaulaan 14 te Harderwijk.

 

Federatiewedstrijden.

Federatie MidWest Nederland houdt op zaterdag 16 mei de selectie wedstrijden voor de senioren (alleen vaste stok), bent u lid van onze vereniging en lijkt het u leuk een keer mee te doen? Neem contact met ons op, wij schrijven u in en betalen de inleggelden voor u.

 

Karper vissen.

Hengelsport Zeewolde organiseert in het weekend van 22 mei zijn 1e karper wedstrijd interesse kijk op onze site voor meer informatie, of neem contact op met de winkel te Zeewolde.

 

Oud en Jong.

Op zaterdag 30 mei, de laatste zaterdag in mei organiseren we traditie getrouw de wedstrijd oud en jong. Op deze dag koppelen we een junior aan een senior om een wedstrijd te vissen. De doelstelling is dat de jeugd wat opsteekt van een wedstrijdvisser. Buiten dat ze wat leren is het natuurlijk ook belangrijk dat ze plezier hebben. Wilt u, u (klein)zoon/dochter of u beide meedoen?? Neem contact met ons op en schrijf u in.

 

Heeft u nog vragen, suggesties, opmerkingen??

 

U kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Het Bestuur.