NIEUWSBRIEF 2/2011

Naar aanleiding van nieuwsbrief 01-2011 hebben we van ±60 leden aanvragen gekregen om de nieuwsbrief thuis te ontvangen. Daarnaast hebben we van een groot aantal leden hun email adres mogen ontvangen.

 

Wat nieuwe ontwikkelingen voor wat betreft de viswateren.

Het bestuur heeft deze maand de contracten met de gemeente Ermelo getekend met de huur van de visrechten in Ermelo en ook is het contract met de huur van de visrechten bij het ST Jansdal in Harderwijk verlengt.

 

Stand van zaken nieuwe locatie.

In het laatste overleg met de gemeente hebben we gesproken over de mogelijke tijdfasering.

Vast is komen te staan dat wij op 01 februari onze huidige locatie overdragen aan de gemeente. Echter kunnen we gebruik blijven maken van het clubgebouw tot zeker 01 maart 2012. Tevens kunnen we nog gebruik maken van de helft van het haventje.

Per 01 februari zal er een aanvang gemaakt worden met de verbindingsweg naar de nieuwe locatie (als het weer dit toelaat) zoals het nu gepland is wordt er niet voor 01 maart op de locatie van ons gebouw gewerkt, dit zal na 01 maart zijn en we hopen dan dat de weg naar de nieuwe locatie medio april gereed is.

Met een beetje geluk zijn dan de steigers in de nieuwe haven van ons al gereed en zullen we trachten om zo snel mogelijk aan te vangen met het gebouw en de omheining.

Voor de tijdelijke locatie  voor het klaverjassen en inschrijven van de wedstrijden evenals waar wij een tijdelijke opslag gaan krijgen voor onze spullen, zijn afspraken over gemaakt zodra deze definitief zijn zullen we u dat melden.

Op 10 Januari hebben we weer een overleg met de gemeente we hopen dan nog wat meer duidelijkheid te hebben.

 

Uw Voordeel.

Hsv de Snoek heeft voor leden welke de ziektekostenverzekering heeft bij Univé een korting bedongen van 7% heeft u hier uw ziektekosten verzekering vraag om de korting doe uw voordeel hiermee. Meer info en aanvragen hierover vindt u op http://www.unive.nl/hsvdesnoek.

 

Open klaverjasavond.

Op 10 februari 2012 houd HSV de snoek wederom een open klaverjasavond, wilt u deelnemen bel dan naar 0341-419868 en geef u op, kosten € 5,00 pp alle inleg wordt besteed aan prijzen. Zaal is open vanaf 19.30 uur aanvang stipt om 20.00 uur. Wacht niet te lang want let op vol is vol.

 

Programma 2012.

Het programma voor 2012 staat op de site en wordt als bijlage bij de schriftelijke nieuwsbrief verstuurd.

 

Oproep.

Deze week zijn voor de tweede keer dit jaar de netten van de beroepsvissers, waar zij de gevangen vis in bewaren in de haven van Harderwijk door iemand stuk gesneden. Het bestuur van HSV de Snoek distantieert zich van dit soort praktijken en roept alle leden van de Snoek op om al het mogelijke te doen om de dader of daders te ontmaskeren. Want het kan niet zo zijn dat dit door een lid van HSV de Snoek kan zijn gedaan. Als u wat heeft gezien of gehoord meld het dan aan het bestuur zodat zij dit kunnen door spelen naar de juiste instanties.

 

Mocht u een hardcopy thuis krijgen maar u heeft toch internet laat het ons dan even weten.

Het Bestuur.