NIEUWSBRIEF 1/2014

Beste hengelsporters,

 

In deze eerste nieuwsbrief van 2014 allereerst veel geluk en gezondheid toegewenst, en voor de toekomst natuurlijk goede vangsten.

 

Ondanks dat het alweer een tijdje geleden is dat de vorige nieuwsbrief is verschenen, hebben wij als vereniging niet stilgezeten.

We hebben o.a. de laatste hand bij ons verenigingsgebouw gelegd aan het gereedmaken van de parkeergelegenheid. Er zijn kopsteigers gerealiseerd voor de bootbezitters welke niet al te makkelijk meer in de boot konden komen. De slagboom voor de haven is gereed. Een zoutbak is geplaatst voor als het glad wordt op de trailerhelling en we hebben een container geplaatst voor opslag zodat het geen rommeltje wordt op het terrein. Ook hebben we een nieuw programma voor het komende jaar gerealiseerd.

 

Nieuw dit jaar is het houden van een vrijwilligersdag. Het is de bedoeling dat we deze dag gebruiken om alles in en om ons gebouw eens te bekijken voor onderhouden, vernieuwen en/of schoonmaken. Natuurlijk willen we hier een leuke gezellige dag van maken. We beginnen met koffie en voor de lunch wordt gezorgd. Interesse om ons te ondersteunen op 5 april!! Laat het ons weten.

 

Op 7 februari houden we weer een open klaverjas avond. Wilt u deelnemen? Meld u aan bij B. Beelen 0341-419868, zaal open 19.30 uur aanvang 20.00 uur. Alle inleg wordt uitgekeerd aan prijzen, tevens een zeer leuke verloting.

 

Streetfishing

Hsv de Snoek te Harderwijk organiseert zaterdag 22 maart in samenwerking met Hengelsportcentrum zeewolde in de havens rondom ons verenigings gebouw streetfishing.

Wat is dit?? Wij nodigen de jeugd uit om onder begeleiding van ervaren roofvissers met kunstaas te vissen op roofvis zoals Snoek, Baars en Snoekbaars. Tevens geven we de jeugdleden de kans om op woensdagavond 19 maart in ons verenigingsgebouw een uitleg te krijgen van zeer ervaren roofvissers over wat heb je nodig, hoe moet je hierop vissen, hoe moet ik zelf iets in elkaar knutselen, enz. Aanvang op deze woensdag is om 19.00 uur, deze avond zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Op Zaterdag 22 maart gaan we met de jeugd op pad om onder deskundige leiding een poging te doen om roofvis te vangen. Voor we op pad gaan heeft de jeugd vanaf 13.00 uur eerst de mogelijkheid om hun materiaal te laten nakijken zodat ze niet voor verassingen komen te staan, we zullen rond 14.00 uur naar de waterkant gaan tot ongeveer 16.00 uur.

Na afloop zijn alle jeugdige deelnemers wederom welkom in ons verenigingsgebouw, om op onze kosten een glaasje fris te nuttigen.

Wat kost dit allemaal? Alleen jullie inzet en energie voor de rest niets, als jullie een leuke dag hebben gehad zijn wij tevreden.

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar: postmaster@hsvdesnoek.nl

 

HSV de Snoek is op zoek naar een leuke spontane jeugdleider welke ons wil komen versterken. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst horen we van veel kanten. Om dit te bereiken zoeken wij één of meerdere personen welke zich willen inzetten om ons te ondersteunen. Wij als vereniging (en onze huidige jeugdleider) willen heel graag dat de jeugd van onze vereniging weer actief aan de waterkant te vinden is. Wij staan dan ook open voor vrijwilligers welke initiatief tonen en staan open om op elk gebied van gedachten te wisselen.

 

Tevens zijn wij nog op zoek naar een vrijwilliger (al dan niet bereid om toe te treden tot het bestuur) welke de taak op zich wil nemen om alles te coördineren wat te maken heeft met PR. Ook hier geld dat wij voor veel ideeën openstaan. Wil jij iets doen voor de vereniging en ben je communicatief sterk? Dan ben je van harte welkom.

 

Open wedstrijden

Op zaterdag 8 maart hebben we een open koppelwedstrijd georganiseerd. Interesse!! schrijf je in. Bent u nog niet bekend met onze vereniging, dit is een mooie kans om kennis te maken met onze mooie vereniging. Ook op 13 september staat er een open koppelwedstrijd op de agenda.

 

Let op 50+ers, op woensdag 14 mei starten we met een nieuwe activiteit te weten, een 50+ competitie. Er wordt alleen gevist met de vaste stok. De doelstelling is ook door de weeks eens wat te doen voor onze leden, en dan met name de 50+ leden. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze vereniging.

 

Deelnemen aan één van onze competities?? Je bent welkom.

Onze competitie start op zondag 23 maart voor de zondagvissers en zaterdag 29 maart voor het clubkampioenschap.

 

Hengelsportvereniging "De Snoek" is nu ook op Facebook verschenen. Coby Beelen gaat voor De Snoek de Facebook pagina bijhouden.

Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Hsv De Snoek heeft een persoonlijk profiel aangemaakt en anderen die ook een profiel hebben kunnen worden uit genodigd om vriend te worden. Deze berichtjes kunnen gaan over wat er allemaal binnen de vereniging plaats vindt. Men kan dan met de vereniging communiceren via privé berichten.

 

Het Bestuur.