NIEUWSBRIEF 1/2013

Stand van zaken nieuwe locatie.

 

Eindelijk is het zover, de officiŽle opening van ons nieuwe verenigingsgebouw is in zicht, ondanks dat we deze reeds in gebruik hebben genomen. Op zaterdag 4 mei bieden we u (en de uwen) de gelegenheid van 11.00 uur tot 14.00 uur om onder het genot van een bakje koffie en/of een drankje een kijkje te nemen in ons nieuwe vereniging gebouw. Bent u verhinderd!! Voor leden is het iedere zaterdag geopend en bent u welkom van 11.00 uur tot 15.00 uur.

 

De wintercompetitie voor zowel de zaterdag als de zondagvissers is weer ten einde, winterkampioen bij de zaterdagvissers is Jan Schoonewelle met bijna 70kg vis!!, 2e met 57,850 kg Henk Kwakkel, 3e met 50.520 kg Ron Karssen. Bij de zondag competitie is winnaar geworden met 46.020 kg Bert van Pijkeren, 2e is geworden Fons Wienk met 36.680 kg en 3e Bennie Beelen met 42.955 kg. Heren van harte gefeliciteerd met jullie eindklassering.

De competitie voor het club kampioenschap is zaterdag 1 april weer van start gegaan, wilt u ook eens deelnemen aan een wedstrijd! Raadpleeg onze agenda op www.hsvdesnoek.nl of neem contact op met 1 van onze commissie/bestuursleden om u te laten informeren.

 

Op Dinsdag 28 mei houd HSV de jaarlijkse ledenvergadering, noteert u deze datum vast in uw agenda, en laat zien dat u betrokken bent met uw vereniging. Laat uw stem gelden.

 

De klaverjas competitie is helaas weer bijna ten einde, na de zomer stop klaverjassen gaan we weer op 12 september van start en kaarten we weer eens in de 2 weken. Wilt u ook meekaarten, of kunnen we u oproepen als reserve!! Laat het ons weten en neem contact op met Mw. Rombouts 0341-420495.

 

Komend voorjaar vinden de federatiekampioenschappen weer plaats, wilt u onze vereniging vertegenwoordigen?? Voor de senioren vind deze plaats op zaterdag 25 mei locatie Lage vaart. Voor de jeugd (t/m 22 jaar) vindt deze op zaterdag 1 juni plaats, locatie De dorpsgrachten van Zeewolde, heeft u interesse neem contact op met Jan Rondhuis 06-50671609 of stuur een mail naar postmaster@hsvdesnoek.nl.

 

Ook dit jaar hebben we weer nieuwe wederverkopers voor onze vergunningen, m.i.v. heden verkopen ook Pets Place aan de Luttikepooortstraat, Hendriks kampeerwereld aan de Harderwijkerweg en Hengelsport Zeewolde aan de Raadhuisstraat onze vergunningen. Ook kunt u bij onze wederverkopers goed terecht voor uw hengelsportbenodigdheden. Buiten deze genoemde wederverkopers kunt u ook terecht bij hengelsportcentrum Nijkerk, Faunaland Berben te Nunspeet, en Pets Place Ermelo voor uw hengelsport materiaal.

Het Bestuur.