NIEUWSBRIEF 1/2011

Het bestuur van onze vereniging heeft meerdere vragen gekregen over de communicatie met onze leden. Het clubblad is al enkele jaren niet meer uitgegeven omdat dat onevenredig duur werd. Hiervoor is in de plaats gekomen onze website www. hsvdesnoek.nl deze site wordt nu up to date gehouden door onze webmaster Bert van Pijkeren. Middels deze site proberen we de leden op de hoogte te houden van onze activiteiten en overig nieuws van de vereniging. Echter niet ieder lid van onze vereniging heeft internet en deze mensen blijven dan ook verstoken van alle nieuwtjes en activiteiten. Daarom gaan we kijken of we met een nieuwsbrief ook deze leden op de hoogte kunnen houden van de activiteiten en nieuwtjes. De nieuwsbrief komt op de site te staan en naar de mensen, waar wij geen e-mailadres van hebben, sturen we een hardcopy naar het huis adres.

Het is de bedoeling om dit 4x per jaar te doen en dit is de eerste aanzet daar toe.

Ontwikkelingen in het Waterfront die de HSV de Snoek raken.

Het mag bekend zijn dat onze vereniging in het kader van het waterfront zal moeten verhuizen naar een nieuwe locatie 300m verderop waar nu de grond opgebracht wordt.

De gemeente heeft ons uitgekocht en heeft ons een nieuw stuk grond te koop aangeboden waar we weer een haven en een nieuw clubgebouw gaan neerzetten.

Het fotootje laat zien hoe ons nieuw clubgebouw er ongeveer uit gaat zien. In het clubgebouw hang een tekening hier kunt u dan zien hoe het gebouw er echt gaat uit zien.

Voor details klik op onderstaande ontwerpschetsen.

Ontwerpschets 1
Ontwerpschets 2
Ontwerpschets 3

Deze grond en de haven is straks in eigendom van de vereniging.

Zoals het er nu voorstaat zullen we per 1 februari 2012 van onze huidige locatie moeten vertrekken en is de nieuwe locatie nog lang niet klaar. Het bestuur heeft op donderdag 13 oktober een overleg met de gemeente. Hier zal een tussentijdse oplossing aan de orde komen. Hoe die eruit gaat zien weten we nog niet. Zodra hier duidelijkheid over is volgt er onmiddellijk een nieuwe nieuwsbrief.

Wat wel zeker is dat alle boten voor 1 december uit het water moeten zijn en wij willen hierbij dan ook een dringend verzoek richten aan alle bootbezitters om hier ook zorg voor te dragen.

Wedstrijdvissers van de Snoek doen het Goed op het NK.

Bij het onlangs gehouden NK heeft ons jeugdlid Ruben van den Berg het uitstekend gedaan, hij wist daar een heel mooie 2e Plaats te bemachtigen in zijn leeftijdscategorie. De voorzitter heeft hem dan ook op zaterdag 1 oktober beloond met een waardebon zodat hij zijn uitrusting nog wat kan uitbreiden.

Ook ons lid Eric van Otterloo heeft het bijzonder goed gedaan op het NK, hij is daar de nieuwe Nederlandse kampioen geworden!!!!

Het bestuur heeft bij Eric thuis een mooie bos bloemen laten bezorgen.

Nogmaals namens het bestuur Hartelijk gefeliciteerd.

In de volgende nieuwsbrief zal het programma van 2012 staan.

Mocht u een hardcopy thuis krijgen maar u heeft toch internet laat het ons dan even weten.

Het Bestuur.