NK JEUGD 2011


TWEE JUNIOREN, SANDER EN RUBEN VAN DEN BERG, VAN HSV DE SNOEK NEMEN DEEL AAN NK ZOETWATERVISSEN

 

Op 10 september werd het NK Zoetwatervissen gehouden, van HSV de Snoek deden twee junioren mee te weten Sander en Ruben van den Berg.

Voor het eerst werd dit jaar in drie categorieŽn gevist te weten categorie A, B en C.

Sander van den Berg kwam uit in categorie A en Ruben van den Berg kwam uit in categorie C. gemiddeld bestond een categorie uit ongeveer 35 jeugd leden.

Deze keer werd er gevist in de Hoge Vaart bij Zeewolde lang de Baardmeesweg. Het was deze dag mooi weer maar er werd weinig vis gevangen.

In de hele A categorie waar Sander in viste waren maar een paar visjes te verdelen voor Sander pakte dit niet goed uit.

Ook in de B categorie werd niet veel gevangen, in de C categorie ging het iets beter, wat voorns en een enkele brasem werd er gevangen.

In categorie C waren twee vakken F en E, Ruben viste in vak F en werd eerste in zijn vak met drie voorns, hetgeen inhield dat hij tweede werd in de C categorie op het NK, een geweldige prestatie. Hij kreeg een medaille plus een mooi Delfts blauw bord.

Jammer dat er deze dag zo weinig werd gevangen al met al hebben we een mooie dag gehad.

Het was ontzettend leuk dat er iemand van Hsv "De Snoek" op het podium stond.

 

Fam. van den Berg van harte gefeliciteerd.

 

Een vertegenwoordiging van Hsv De Snoek heeft een poosje zitten kijken naar de verrichtingen van Ruben van den Berg, opvallend was dat het een jongen is met kwaliteiten, door zijn jonge leeftijd kan er natuurlijk nog wel wat worden bijgeschaafd voor de wedstrijdvisserij, maar het is een jongen met potentie, geconcentreerd, fanatiek, de spullen welke hij nodig heeft staan allemaal binnen handbereik enz. Dat hij talent heeft is duidelijk. Op zijn jonge leeftijd is hij al 2 x federatiekampioen geweest, en op zaterdag 10 september werd hij vakwinnaar en 2e in het eindklassement. Van harte gefeliciteerd namens Hsv De Snoek.

 

Ruben van den Berg in actie. De weging.

De prijswinnaars.