JEUGD ORGANISEERT SPONSORVISSEN VOOR Alpe d'HuZes

"van ik naar samen"

 

Wat ruim twee weken geleden begon met een telefoon gesprek is op zaterdag 10 Maart 2018 in het mooie plaatsje Elburg realiteit geworden. Het begon ongeveer zo: Hoi Martien, wat leuk dat je me belt en wat heb je te melden? Wij van de HSV de Poepenkolk hebben de komende weken geen activiteiten gepland met de jeugd, maar zou het mogelijk zijn om via een viswedstrijd iets te kunnen betekenen voor de organisatie Alpe d'HuZes? Meestal denk je dan aan het beklimmen van een enorme hoge berg in Frankrijk, maar het doel blijft hetzelfde en dat  is geld inzamelen en mee strijden op de overwinning tegen kanker en dat kan ook via een een middag vissen met gedreven jongens en meiden en enthousiaste jeugdbegeleiders!

 

 

Er is door een groep jonge mensen van HSV de Snoek en van HSV de Poepenkolk een actie gestart en hebben zij er alles aangedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Op zaterdag 10 maart was er het vis evenement en tevens en bekendmaking van de hoogte van het ingezamelde bedrag. Het was een drukte van belang in en rond de prachtige haven en werd ernaar hartenlust gevist, gevangen, gegeten en gedronken (warme chocomel). De kinderen zorgden voor veel onderling vertier en de ouderen voor punten controle, aandacht en niet te vergeten veel aanmoediging. Inmiddels werd ook het door de jeugd opgehaalde geld verzameld en samen met de extra donaties van beide hengelsport verenigingen bleek bij de eerste ruwe telling het geldbedrag ruim boven de 2300,- te liggen. Wauw en wat een super mooi bedrag en wat was een ieder blij en geraakt door deze prachtige opbrengst. Een grootse prestatie van gedreven mensen, jong en oud en van ieder voor zich, naar samen voor n doel.

 

Samen met de sponsoren van Visdeal, Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Midwest Nederland en vele andere betrokken sponsoren, is er door mensen, vr andere mensen die we vaak niet eens kennen iets opgebracht waarvoor ik/wij enorm dankbaar voor zijn.

 

Op deze onvergetelijke middag in Maart 2018 werd de wereld een klein beetje mooier.

 

Met een vriendelijke groet,

 

Henny Wiekenkamp

Jeugdbegeleider HVS de Snoek