THEMA-AVOND “SPORTVISSEN” BIJ DE SNOEK

Donderdag 3 april organiseert De Snoek samen met Berben Hengelsport Harderwijk een thema-avond over het vissen op blankvoorn en brasem.
Deze visserij is bijzonder populair en omdat het erg veel voorkomende vissoorten zijn kunnen ook beginnende vissers zonder al te veel problemen hun eerste visje leren vangen.

Deze thema-avond is de eerste uit een serie van drie informatieavonden waarbij het vissen op Karper en het vissen op Snoek verder in het seizoen nog aan bod komen.

De avond is in het verenigingsgebouw van De Snoek aan de Marie Curiestraat 14, 3846 BW in Harderwijk. De zaal is om 19.00 uur open en het begint om 19.30 uur. Als gastspreker is de heer Jan van de Bovenkamp present die over deze type visserij heel leerzaam, boeiend en enthousiasmerend kan vertellen. Aan bod komen zaken als vaste stok en gebruik van elastiek in de hengeltop, het vissen met Feederhengel en WinkelPikker, maar ook vissen met de matchhengel. Uiteraard passeren ook de de vele soorten lokaas en aassoorten de revue.

De avond is vrij toegankelijk maar omdat er een beperkt aantal zitplaatsen is, is aanmelden vooraf wel verstandig! Voor hen die vooraf aanmelden is er bij binnenkomst al direct een leuke attentie, beschikbaar gesteld door firma Pure Fishing.

Uiteraard is de avond leerzaam voor sportvissers maar ook is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met een actieve hengelsportvereniging en een actieve hengelsportwinkelier.

Aanmelden bij:
Mail: berben@faunaland.nl. Telefoon 426154.