CLUBHUIS TIJDELIJK GESLOTEN

 

Meerdere malen zijn de leden, via clubblad en website, op de hoogte gesteld dat er tijdelijk ongemak zou zijn omdat het clubhuis wordt opgeknapt.


Behalve ongemak voor bezoekers is het nu ook lastig voor de vrijwilligers die al het werk doen. Steeds alles tussentijds opruimen of iets niet kunnen afmaken omdat er activiteiten zijn, is erg storend.

Zo wordt het ongemak tot een last. Dat is niet wat wij willen.

Daarom is besloten het clubhuis tijdelijk te sluiten voor bijna alle activiteiten.
Wij sluiten tot het werk klaar is. We hopen dat het niet al te lang duurt, maar dat is op dit moment nog niet helemaal overzien.


Alleen de medewerkers aan het opknapwerk en bestuursleden hebben voorlopig toegang tot het clubhuis!
 

Er zijn twee uitzonderingen.
Onderstaande activiteiten kunnen wel doorgaan:
 

1e. Verzamelen voor de viswedstrijden. Men kan dan toch een kop koffie krijgen en binnen de loting doen. Organisatoren wordt verzocht na de wedstrijd niet meer naar het gebouw terug te keren en de prijsuitreiking aan de waterkant te doen.
De Sinterklaaswedstrijd op 1 december is hierop de uitzondering. Verzamelen en loten en na afloop de prijsuitreiking en het uitdelen van lekkers is wel in het clubhuis.
2e. Bestuurlijke zaken en bestuursvergaderingen. Zo moeten er bijvoorbeeld 1700 VISpassen voor 2008 samen met de aanvullingslijsten voor viswater verzendklaar worden gemaakt.


Alle andere activiteiten zijn dus vervallen of worden elders gehouden. Betrokken commissies informeren daarover zelf hun deelnemers.


Om de vrijwilligers die het werk verzetten ongestoord hun werk te laten doen, kunnen leden die vragen hebben bij Dik Enklaar terecht.


Wij vragen begrip voor deze tijdelijke sluiting en rekenen op ieders medewerking.