NIEUWE VEILINGSITE

NIEUWE VEILINGSITE VOOR SPORTVISSEND NEDERLAND

 

Er is sinds kort een nieuwe hengelsportsite in Nederland namelijk, www.hengelsportveiling.nl. Een koop en verkoop site voor sportvissers.

Er waren natuurlijk al diverse veilingsites in Nederland, alleen stonden daarop alle advertenties erg door elkaar. Henry Doppenberg uit Harderwijk heeft zich ten doel gesteld een site te maken speciaal voor sportvissers. Dit werd goed opgepakt, binnen 10 dagen had hij al meer dan 700 unieke bezoekers op zijn site gehad, hebben er 75 mensen producten op geplaatst en heeft hij veel positieve reacties gehad van grote leveranciers en bezoekers van zijn site.

Henry stuurde ook een mailtje naar De Snoek en schreef:

"Ik ga er vol tegenaan, en de site naar de toekomst toe veel verder uitbreiden, gezien het feit dat hier dus vraag naar was. Zelf ben ik ook lid van de Snoek, en wil u hierbij vragen een stukje in het blad of op uw website bij het nieuws te zetten, zodat alle leden ook weten dat zij hun hengels e.d. gratis op deze site kunnen aanbieden.

Ook is er een categorie voor hengelsportverenigingen die hier hun naam,viswater of andere dingen kunnen promoten. Graag zie ik de naam van de Snoek er ook op verschijnen.

Ik ga er tegenaan om een groot succes van deze site te maken, en zou het erg waarderen als u een stukje helpt door uw leden op de hoogte te gaan brengen."

De Snoek wenst Henry Doppenberg veel succes met de website.

 

Namens onze jeugdcommissie een reactie hieronder:

 

Als jeugdcommissie van De Snoek hopen wij dat er naast de verkopers van hengelsportspullen via de nieuwe hengelsportveiling site, ook sportvissers blijven die als ze er zelf mee stoppen, of minder aan de visserij gaan doen, hun materialen beschikbaar stellen voor ons jeugdwerk.

 

Wij zorgen er al vele jaren voor dat gekregen spullen, mits goed, degelijk en bruikbaar, altijd goed terechtkomen.

 

Op deze wijze hebben wij, samen met u, al heel wat kinderen aan erg goede spullen kunnen helpen.

 

Dat willen wij graag blijven doen!

 

 

Helpt u ons.........,

dan helpt u de jeugd!