DE SPORTVISAKTE 2006

DE SPORTVISAKTE 2006 ONTVANGT U VIA ONZE VERENIGING!

 

Bent u lid van De Snoek, dan ontvangt u de nieuwe Sportvisakte 2006 dit jaar direct via onze vereniging. U krijgt uw sportvisakte samen met de vergunningen in één pakketje thuis. Gemakkelijk en u steunt onze vereniging er ook nog mee, want wij ontvangen van de OVB per sportvisakte € 1,00 voor de clubkas.


U krijgt over enige tijd van ons een acceptgiro thuisgestuurd waarmee u uw contributie voor 2006 kunt betalen. Tel bij dat bedrag € 9,50 voor de sportvisakte op, dan krijgt u de sportvisakte samen met de vergunningen toegestuurd.

Betaalt u de contributie (en de sportvisakte) voor 1 januari 2006, dan hoeft u geen administratiekosten te betalen en verdient u € 2,00.

 

Jeugdleden die in de loop van volgend jaar 15 jaar worden moeten dan ook een sportvisakte hebben. Die kunnen ze nu al vast via ons aanschaffen. Betaal de € 9,50 gelijk met de contributie voor A jeugdleden. Doe je dit voor 1 januari 2006, dan verdien je ook € 2,00.


Eén sportvisakte is genoeg

Bent u naast onze vereniging ook lid van een of meerdere andere hengelsportverenigingen let u dan goed op dat u alleen bij ons een sportvisakte aanschaft.

Dubbel betalen is nergens voor nodig.

Het kan ook nog zijn dat u van de OVB nog een acceptgiro thuis ontvangt voor de sportvisakte. Ook die hoeft u niet te gebruiken. U heeft immers genoeg aan één sportvisakte.

 

Vragen? Bel met onze penningmeester (422280) of mail naar b.bolder@hsvdesnoek.nl