LEDENVERGADERING DE SNOEK

 

Onze vereniging houdt donderdagavond 9 juni 2005 de jaarlijkse algemene ledenvergadering.
Voor de vereniging een belangrijke vergadering omdat het verloop van het project voor toezicht en sportvisserijcontrole bij het viswater, dat samen met de politie wordt uitgevoerd, wordt uitgelegd.

De Snoek is regionaal aangesloten bij de federatie Randmeren. Deze regionale koepel wil een andere weg inslaan en wat dat betekent voor vereniging en leden zal door het bestuur worden toegelicht.

De landelijke hengelsportbond NVVS gaat per 1 januari 2006 fuseren met de OVB, nu nog een overheidsorganisatie ter Verbetering van de Binnenvisserij. Deze fusie en de betekenis voor alle sportvissers in Nederland wordt nader uit de doeken gedaan.
Verder zal worden besloten over het jaarverslag en financieel verslag van het vorig jaar en over de begroting voor het volgend jaar. Ook worden er verkiezingen voor vakante bestuursposten gehouden.
De ledenvergadering vindt plaats in het verenigingsgebouw van De Snoek aan de Marie Curiestraat in Harderwijk. De aanvang is om 20.00 uur.

 

Het bestuur hoopt op een goede opkomst. Zij wil graag verantwoording afleggen van hetgeen allemaal is gedaan en wat de plannen voor de nabije toekomst zijn.