TRAPJES BIJ WOLDERWIJD

PUIKE TRAPJES BIJ PAS AANGELEGDE VISSTEKKEN WOLDERWIJD

 

Nadat in oktober vorig jaar de sportvisvoorzieningen op de Knardijk officieel geopend waren, is HSV De Snoek direct gaan praten met de mensen van het waterschap Zuiderzeeland en werd een brief geschreven aan de dijkgraaf van dat waterschap. Inzet was het verkrijgen van een trap bij de aangelegde parkeerplaatsen.

 

Hoewel het eerst nog niet zo eenvoudig te realiseren leek, bleek al snel dat men bereid was om naar de aangedragen argumenten te luisteren. Bij de opening van de parkeer- en visplaatsen in oktober vorig jaar had men immers al kunnen zien dat het klimmen tegen de dijk niet voor iedereen even eenvoudig was.

Bestuurslid Gerrit van Buuren heeft het allemaal nog eens uitgebreid aangekaart met als resultaat dat er bij de twee parkeerplaatsen nabij de sportvisplaatsen nu een puike trap is aangelegd.

Geen vistrap, maar wel een sportvisserstrap!

 

Wij hopen dat vele sportvissers er dankbaar gebruik van zullen maken. We hebben ook nog een vraag: "Neem je afval alstublieft mee naar huis en gooi het daar weg. Laat geen vuil slingeren langs onze mooie visstekken".