SPORTVISSERIJ LOTERIJ

 

De Dierenbescherming en de natuurorganisaties gebruiken de Postcodeloterij voor fondsenwerving. De NVVS gebruikt daarvoor de Sponsorloterij.

 

 

DOE MEE MET SPORTVISSERIJ LOTERIJ

Door mee te doen met de nieuwe Sportvisserij Loterij van de NVVS geeft u extra steun aan uw landelijke sportvissersorganisatie NVVS, terwijl u tegelijkertijd kans maakt op mooie prijzen. Een nieuwe auto, een cruise, een weekend of midweek in een bungalowpark of geldprijzen.

U wint altijd
Vanaf € 5,50 per lot per kwartaal doet u al mee. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten van de Sportvisserij Loterij komt ten goede aan de activiteiten van de NVVS. Hierdoor kan de NVVS zich extra inzetten voor de sportvisserij, zodat u ook in de toekomst lekker kunt blijven vissen. Naast een kans op prachtige prijzen wint u dus altijd!
Wilt u een lot bestellen, bel dan de NVVS tel. 033-4634924.

NVVS voor sportvissers en vis
De NVVS zorgt voor een actieve sportvisserij lobby in Den Haag en Brussel. Ingezet wordt op goede regelgeving, het tegengaan van overbevissing, sanering van de beroepsvisserij, een goede kwaliteit en inrichting van de wateren, en herstel van natuurlijke, gevarieerde visbestanden (o.a. kabeljauw, zalm, zeeforel, aal). Daarnaast ondersteunt de NVVS de regionale en lokale hengelsportorganisaties bij hun werkzaamheden. Voorts wordt gewerkt aan vereenvoudiging en verbetering van het stelsel van visvergunningen. Officiële Nederlandse kampioenschappen wedstrijdvissen worden georganiseerd en nationale teams worden afgevaardigd naar WK’s, EK’s en andere interlands om de Nederlandse eer te verdedigen.
Een andere zeer belangrijke activiteit is de opleiding en begeleiding van de jeugd en de landelijke promotie van de sportvisserij (VIS-TV, Hét VISblad, positieve publiciteit in kranten, op radio en televisie).

Meespelen Sportvisserij Loterij is simpel
Na het opbellen van de NVVS (tel. 033-4634924) of het sturen van een e-mail (nvvs@tip.nl) met uw naam, adres, postcode, woonplaats en vermelding "Sportvisserij Loterij", wordt u een kaart en antwoordenveloppe voor deelname aan de Sportvisserij Loterij toegestuurd.
Na terugzending van deze kaart wordt ieder kwartaal automatisch het bedrag van uw loten (€ 5,50 per stuk) van uw rekening afgeschreven en wordt op de afschrijving uw lotnummer vermeld. Als u een prijs heeft gewonnen krijgt u hiervan automatisch bericht. Er kan dus niets mis gaan!
Ook kunt u het resultaat van de trekking vinden onder www.supportactie.nl.
Wanneer u uw deelname aan de Sportvisserij Loterij wilt stoppen is één telefoontje naar de NVVS voldoende.
De Sportvisserij Loterij van de NVVS maakt deel uit van de Support Actie. Deze organisatie verzorgt ook de bekende Grote Clubactie.

 

Bron: Persbericht van de NVVS